13χρονος ξόδεψε 106 χιλιάδες δολάρια σε ονλάιν στοιχημα!

Το πρόβλημα του τζόγου σε μικρές ηλικίες και ειδικά στην εφηβεία, δείχνει να γίνεται ολο και μεγαλύτερο και αποδεικνύεται και από ακόμα ένα περιστατικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας! Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένας 13χρονος με πρόβλημα εθισμού στον τζόγο, κατάφερε να πάρει την πιστωτική κάρτα του πατέρα του και να χάσει 106 χιλιάδες δολάρια σε διάφορα στοιχηματικά σάιτ! Δείτε εδώ ακόμα περισσότερα στοιχηματικά νέα από την Ελλάδα και από όλον τον κόσμο.

Ο νεαρός με καταγωγή από το Λάνκασαϊρ, ξεκίνησε το ποντάρισμα και… κόλλησε χάρη στις διαφημίσεις στοιχηματικών εταιρειών κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης στο «Γουέμπλεϊ», όπως αναφέρει γνωστη εφημερίδα της Αγγλίας. Ο νεαρός χρησιμοποίησε το κινητό του για να τραβήξει φωτογραφίες της εταιρικής πιστωτικής κάρτας του πατέρα του, την οποία χρησιμοποίησε στη συνέχεια για να ποντάρει στα αθλητικά γεγονότα της επιλογής του. Ο νεαρός ξεκίνησε να ποντάρει σε εκατοντάδες γεγονότα κάθε εβδομάδα, από αθλητικά στοιχήματα μέχρι ιπποδρομίες, ενώ υπήρξε περίπτωση όπου σε ένα δελτίο μόνο είχε ποντάρει περίπου 5μιση χιλιάδες δολλάρια. Ο νεαρός “ξεσκεπάστηκε” και στάλθηκε για ψυχοθεραπεία. Στη συνέχεια όλοι νόμιζαν ότι ο νεαρός είναι απόλυτα εντάξει, όμως επανήλθε άμεσα στο σχέδιό του, εκτοξεύοντας τα χρέη της πιστωτικής κάρτας σε τεράστια ύψη.

Τα χρέη πέρασαν απαρατήρητα το πρώτο διάστημα, μιας και η εταιρεία καταφέρνει να έχει τεράστια κέρδη σε κάθε μήνα, όμως μετά από ένα εξάμηνο αποκαλύφθηκε η «απάτη» που είχε στήσει ο νεαρός, ο οποίος σήμερα είναι 15 ετών.

Σχόλια