Ποιος έκλεψε το Κύπελλο;

 

Η bwin, μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές πλατφόρμες παγκοσμίως, επενδύει στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με αφοσίωση και σεβασμό στην κοινωνία και τις ευπαθείς ομάδες. Η νέα διαφημιστική καμπάνια με τίτλο «Ποιος έκλεψε το Κύπελλο» θα προβληθεί στα ΜΜΕ στις 11 Μαΐου και το κοινό θα έχει, μέσω της ψήφου του στην εταιρική ιστοσελίδα της bwin, τη δυνατότητα να ενισχύσει οικονομικά τη ΜΚΟ, ή το Ίδρυμα της επιλογής του.

Οι Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί και τα Ιδρύματα «εκπροσωπούνται» από κορυφαίους Θρύλους του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός Ντιέγκο Μαραντόνα «εκπροσωπεί» την «ΕΛΕΠΑΠ», ο Βραζιλιάνος Καφού, τους «Γιατρούς του Κόσμου», ο Ισπανός προπονητής Βιθέντε Ντελ Μπόσκε το «Make a Wish» και ο Γερμανός Στέφαν Έφενμπεργκ την «Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή».


Παίξε Νόμιμα Bwin
Η Bwin είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα brand παγκοσμίως και από τους κορυφαίους Bookmakers σε ότι αφορά το στοίχημα ποδόσφαιρο και το Live betting. Στη Bwin θα βρείτε ένα σημαντικό αριθμό από στοιχηματικές αγορές, πολλές προσφορές για διάφορα αθλήματα και πρόγραμμα επιβράβευσης με πλούσια δώρα.
www.bwin.gr
Βαθμολογία Χρηστών: 55/100 (4 Votes)

Σχόλια