Live Στοίχημα Στρατηγική

live στοίχημαTo live betting, ο στοιχηματισμός κατά τη διάρκεια ενός αθλητικού γεγονότος, δεν είναι μόνο ο πιο συναρπαστικός τρόπος για να ασχοληθεί κάποιος με το στοίχημα. Όσοι προσπαθούν να κερδίζουν σταθερά από το παιχνίδι υποστηρίζουν ότι είναι και από τους λίγους τρόπους που ευνοούν τόσο πολύ τον παίκτη.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι μπορείς να κερδίσεις στο live betting με «τυφλά» ή τυχαία πονταρίσματα. Μπορεί να θεωρείται πιο «εύκολο» σε σχέση με το παραδοσιακό pre-game στοίχημα, αλλά χρειάζεται μελέτη, ανάλυση και μεθοδικότητα για να δείτε θετικά αποτελέσματα. Χρειάζεται και κάποιος χρόνος, έτσι ώστε να διαπιστώσετε διά ζώσης κι εσείς πώς λειτουργεί αυτή η αγορά και πώς μπορείτε να την εκμεταλλευθείτε.

Η έμπειρη ομάδα του bookmakers.gr συστήνει τις στρατηγικές live betting που τα ίδια τα μέλη της ακολουθούν στο προσωπικό τους παιχνίδι. Το άρθρο προέκυψε μετά από ανάλυση εκατοντάδων διαφορετικών στρατηγικών και χιλιάδων ωρών τεστ για να διαπιστώσουμε αν είναι κερδοφόρες στους δικούς μας λογαριασμούς.

Τι θα διαβάσετε, λοιπόν; Όχι γενικές θεωρίες και ευχολόγια, αλλά…

Συγκεκριμένα πράγματα για τα πλεονεκτήματα του live betting σε σχέση με το στοίχημα pre-game.
➦ Τις επιλεγμένες βασικές στρατηγικές και συμβουλές για να τις ενσωματώσετε στο παιχνίδι σας.
➦ Τους κινδύνους που αντιμετωπίζετε παίζοντας Live.

BookmakerΠλεονεκτήματα
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοίχημα Live Πλεονεκτήματα

Είναι γεγονός ότι στο live betting ο παίκτης αισθάνεται ότι έχει πολύ περισσότερο τον έλεγχο του στοιχήματός του. Κι αυτό, διότι έχει στη διάθεσή του όχι μόνο τις συνθέσεις των ομάδων (κι όχι μόνο πληροφορίες για πιθανές απουσίες και σχήματα), αλλά μπορεί να παρατηρήσει και τον τρόπο που παίζουν πριν τοποθετήσει ένα στοίχημα, να παρατηρήσει τις καιρικές συνθήκες, το γήπεδο κτλ.

Βασικά πλεονεκτήματα Live Betting

green thumbs up①⇀ Περισσότερες αποδόσεις με αξία.
②⇀ Κάλυψη σε pre-game στοιχήματα.
③⇀ Ευκαιρίες από τις διαφορετικές αποδόσεις των στοιχηματικών sites.
④⇀ Ποικιλία επιλογών.
⑤⇀ Περισσότερη δράση.

➥ Περισσότερες αποδόσεις με αξία

Είναι προφανές ότι στο live betting μπορείτε να «πετύχετε» πολύ καλύτερες αποδόσεις (ή lines, αν ασχολείστε με το ασιατικό χάντικαπ) σε σχέση με το pre-game στοίχημα.

Για παράδειγμα, μια νίκη γηπεδούχου ομάδας που προσφερόταν στο 1.80 πριν την έναρξη του αγώνα, στο 10’-15’ και με το σκορ ακόμα στο 0-0 στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων έχει τιμή πάνω από 2.00-2.10. Αυτό συμβαίνει με όλα τα «ενεργητικά» στοιχήματα (αυτά, δηλαδή, που πρέπει να συμβεί κάτι για να πέσει η απόδοση). Ο μόνος κίνδυνος σ’ αυτή την περίπτωση είναι μια δραστική εξέλιξη στην αρχή του ματς (π.χ. ένα γρήγορο γκολ) που θα σας χαλάσει τα σχέδια.

➥ Κάλυψη σε pre-game στοιχήματα

Πολλές φορές έχει τύχει σε παίκτες να ποντάρουν σε ένα σημείο και η επιλογή τους να αποδεικνύεται απολύτως λανθασμένη. Π.χ. έπαιξαν ένα over 2,5 γκολ, αλλά δεν υπολόγισαν τις κακές καιρικές συνθήκες ή κάποιες βασικές απουσίες. Το live betting δίνει τη δυνατότητα της κάλυψης (ακόμα και με εντελώς αντίθετο στοίχημα), ώστε να περιορίσετε στο ελάχιστο τις απώλειες.

➥ Ευκαιρίες από τις διαφορετικές αποδόσεις των στοιχηματικών sites

Σε πολλά ματς ο αλγόριθμος των στοιχηματικών ιστοσελίδων για το live στοίχημα και ο τζίρος που καταγράφουν σε διάφορα σημεία κατά τη διάρκεια του γεγονότος διαφοροποιεί κατά πολύ τις live αποδόσεις που προσφέρουν. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορούν να προκύψουν μεγάλες ευκαιρίες από διαφορετικές αποδόσεις.

Μελέτη Περίπτωσης

Αναφέρθηκε προηγουμένως ότι μια νίκη γηπεδούχου που τιμάται 1.80 pre-game στο 15’ και με σκορ 0-0 προσφέρεται στο 2.00-2.10. Αυτό δεν είναι απόλυτο σε όλα τα στοιχηματικά sites.

Αν η γηπεδούχος ομάδα πιέζει και φαίνεται θέμα χρόνου να σκοράρει, ο άσος σε κάποιες στοιχηματικές ιστοσελίδες «παίρνει παιχνίδι» και διατηρείται σχετικά χαμηλά.

Σε κάποιες άλλες, όπου ο τζίρος είναι μικρότερος, ο αλγόριθμος λειτουργεί χωρίς παρεμβάσεις. Έτσι, λοιπόν, προκύπτει να δίνεται ένα σημείο σ’ ένα στοιχηματικό site στο 2.00 και σε άλλο, την ίδια στιγμή, στο 2.25! Σε αποδόσεις αουτσάιντερ αυτές οι διαφορές είναι κατά πολύ μεγαλύτερες.

➥ Ποικιλία επιλογών

Σε πολλούς στοιχηματικούς ιστότοπους η ποικιλία των live στοιχημάτων συναγωνίζεται αυτήν του pre-game. Ειδικά σε περιπτώσεις ασιατικών χάντικαπ ή αριθμού γκολ τις περισσότερες φορές δίνονται πολλαπλάσιες επιλογές απ’ ότι στο pre-game. Π.χ. Δεν είναι απίθανο σε pre-game αγορά να έχουμε απόδοση μόνο για το over 2.5, αλλά στο live στοίχημα να υπάρχουν αποδόσεις από το over 0.5 ως το over 4.5, με αντίστοιχες βέβαια αποδόσεις.

➥ Περισσότερη δράση

Όποιος έχει ποντάρει έστω μια φορά σε live betting καταλαβαίνει τι εννοούμε. Είναι πολύ διαφορετικό το συναίσθημα, να παρεμβαίνει ο παίκτης την ώρα του γεγονότος από το να αναλύει τα στοιχεία και να ποντάρει πριν αυτό αρχίσει. Το Live betting μπορεί να έχει τους δικούς του κανόνες, αλλά οπωσδήποτε εκτοξεύει την ανδρεναλίνη στα ύψη!

Συμβουλές για Live Στοίχημα

Στο live betting, όπως ήδη αναφέρθηκε, ο παίκτης καλείται να πάρει αποφάσεις υπό την πίεση του χρόνου και της απόδοσης που αλλάζει κάθε λεπτό. Αυτή η πίεση κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη της πειθαρχίας. Αν ακολουθείτε γενικά ορισμένες συμβουλές σαν κανόνες, στο live betting χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσήλωση σ’ αυτούς, για να ελέγξετε το παιχνίδι σας.

edit#1. Αναλύστε τα ματς πριν ξεκινήσουν.
#2. Μην πάτε κόντρα στην αρχική σας εκτίμηση.
#3. Έχετε πάντα τον έλεγχο κερδών/απωλειών.
#4. Βάζετε πάντα όριο απόδοσης/χρόνου πριν ποντάρετε.
#5. Μην προσπαθήσετε να ρεφάρετε.
#6. Μην ανοίγεστε σε πολλά live στοιχήματα την ίδια στιγμή.
#7. Μην βλέπετε «ευκαιρίες» εκεί που δεν υπάρχουν.
#8. Μην ποντάρετε σε ματς που δεν βλέπετε.
#9. Επιλέγετε πάντα το κουμπί «Better Odds».
#10. Αναζητήστε ευκαιρίες για hedging (surebets).

live στοιχημα➥ Αναλύστε τα ματς πριν ξεκινήσουν

Επειδή το live στοίχημα τοποθετείται κατά τη διάρκεια του αθλητικού γεγονότος δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνετε έρευνα και μελέτη για να «διαλέξετε» τα ματς που θα ασχοληθείτε. Μην παίζετε ό,τι να’ ναι και ό,τι βλέπετε live εκείνη την ώρα. Ασχοληθείτε με ματς πριν αρχίσουν, δείτε τα αριθμητικά τους δεδομένα, επιλέξτε τα σημεία που θεωρείτε ότι έχουν περισσότερες και ασχοληθείτε με αυτά.

➥ Μην πάτε κόντρα στην αρχική σας εκτίμηση

Αν η μελέτη σας πριν αρχίσουν οι αγώνες είχε συμπεριλάβει ορισμένα ματς και σημεία, αποφασίστε ανάμεσα σ’ αυτά για το παιχνίδι σας. Ποτέ μην παρασύρεστε από την «εικόνα» του αγώνα, όπως τον παρακολουθείτε, για να αναθεωρήσετε τελείως την αρχική σας επιλογή και να παίξετε το ανάποδο. Κάποιες φορές, βέβαια, θα κερδίσετε, αλλά μακροπρόθεσμα θα βγείτε χαμένοι.

➥ Έχετε πάντα τον έλεγχο κερδών/απωλειών

Απαραίτητο κι αυτό, σε συνάρτηση με το προηγούμενο. Σε κάθε στιγμή πρέπει να έχετε σαφή εικόνα τι έχετε κερδίσει, τι έχετε χάσει και πόσα ακριβώς έχετε ποντάρει σε ποια σημεία. Υπάρχει κίνδυνος να… χάσετε τη μπάλα αν παίζετε πολλά σημεία και να μην μπορείτε να παρέμβετε τη στιγμή που πρέπει.

➥ Βάζετε πάντα όριο απόδοσης/χρόνου πριν ποντάρετε

Το χειρότερο που μπορεί να σας τύχει στο Live betting είναι η… απληστία. Πόσα live bets δεν έχουν χαθεί, επειδή ο παίκτης είδε την απόδοση να φτάνει σε επίπεδα που αξίζουν ποντάρισμα, αλλά αποφάσισε να «αφήσει» μία-δύο φάσεις ακόμα για να πετύχει ακόμα καλύτερη απόδοση. Και σ’ αυτή τη μία-δύο φάσεις σημειώθηκε γκολ. Αν δεν επιθυμείτε να σας συμβαίνει συχνά, ή να θυμώνετε λιγότερο όταν συμβαίνει, η συμβουλή είναι σαφής: Βάλτε όρια χρόνου ή απόδοσης.

Αν αποφασίσετε, λοιπόν, να παίξετε ένα live betting σημείο στο 30’, μην περιμένετε να πάει στο 35’… Κι αν αποφασίσετε να παίξετε ένα pre-game σημείο του 1.60 όταν η απόδοση φτάσει στο 2.00, κάντε το αμέσως με το που θα φτάσει εκείνο το όριο.

➥ Μην προσπαθήσετε να ρεφάρετε

Άλλος απαράβατος κανόνας. Το live betting είναι ο πιο ελκυστικός και γρήγορος τρόπος για να διοχετεύσετε τη… ζοχάδα σας όταν χάνεται ένα στοίχημα. Πολλοί βρέθηκαν στον πειρασμό (και δεν αντιστάθηκαν) να ποντάρουν σε σημεία που δεν είχαν «διαβάσει» καθόλου, μόνο και μόνο επειδή βρέθηκαν στην αρχική σελίδα του στοιχηματικού site που επισκέφθηκαν. Η απόπειρα για ρεφάρισμα δεν προσφέρεται σε κανένα είδος στοιχήματος, πόσο μάλλον στο live betting, όπου υπάρχει και η πίεση του χρόνου.

➥ Μην ανοίγεστε σε πολλά live στοιχήματα την ίδια στιγμή

Ο κανόνας ισχύει σε όλα τα στοιχήματα, αλλά για το live betting πρέπει να είναι ακόμα πιο σκληρός. Αν ποντάρετε σε ό,τι υπάρχει και έχετε πολλά ανοιχτά στοιχήματα την ίδια στιγμή, η προσοχή σας διασπάται και δεν μπορείτε να εκτιμήσετε σωστά τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για να διαλέξετε σημεία με αξία. Ακόμα και δύο ή τρία ταυτόχρονα ματς μπορούν να σας δημιουργήσουν σύγχυση.

➥ Μην βλέπετε «ευκαιρίες» εκεί που δεν υπάρχουν

Αν επιθυμείτε οπωσδήποτε να παίξετε live betting, κάντε το χωρίς να ψάχνετε «δικαιολογίες». Υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, διαφορές αποδόσεων και σχέση μεταξύ χρόνου και απόδοσης για να χαρακτηριστεί ένα σημείο ότι έχει αξία. Μην προσπαθείτε να πείσετε σώνει και καλά τον εαυτό σας ότι ένα σημείο είναι «ευκαιρία» επειδή απλά σας καρφώθηκε στο μυαλό, χωρίς να έχετε μελετήσει πριν.

➥ Μην ποντάρετε σε ματς που δεν βλέπετε

Είναι ο Νο1 κανόνας. «Τυφλά» live στοιχήματα απλά… απαγορεύονται. Όταν δεν έχετε εικόνα του τι συμβαίνει στο ματς, δεν μπορείτε να εκτιμήσετε αν υπάρχει αξία στις αποδόσεις που προσφέρονται. Προτιμήστε τα ματς με live streaming, έχετε πολύ καλύτερη εικόνα, αλλιώς η «εικονική» περιγραφή είναι οριακά αποδεκτή.

O BookSpy παίζει Live Στοίχημα στον Stoiximan, γιατί προσφέρει εκατοντάδες αγώνες και γεγονότα σε live streaming, σε καθημερινή βάση κι έτσι έχει πληθώρα επιλογών για ποντάρισμα.

➥ Επιλέγετε πάντα το κουμπί «Better Odds»

Η συγκεκριμένη επιλογή υπάρχει στις περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες. Επειδή οι αποδόσεις αλλάζουν μέσα σε δευτερόλεπτα, μην λησμονείτε τη συγκεκριμένη επιλογή. Αν αργήσετε ακόμα και ένα λεπτό, μπορείτε να διεκδικήσετε καλύτερη απόδοση. Μπορεί το 1.90 σε σχέση με το 1.80 να φαντάζει λίγο, όμως σε βάθος χρόνου θα δείτε αξιοπρόσεκτη αύξηση στο λογαριασμό σας.

➥ Αναζητήστε ευκαιρίες για hedging (surebets)

Το live betting είναι η κατ’ εξοχήν πλατφόρμα για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις hedging, δηλαδή να εκμεταλλευθείτε τη διαφορά των αποδόσεων για να αποκομίσετε κέρδος ό,τι και να γίνει. Αν ξεκινήσετε, δηλαδή, με ένα live στοίχημα σ’ έναν άσο του 2.20 και όταν η γηπεδούχος ομάδα προηγηθεί να καλύψετε με live betting και το Χ2, το οποίο εκείνη την ώρα θα προσφέρεται σε υψηλότερη απόδοση απ’ ό,τι στο 0-0 (σίγουρα πάνω από 2.20). Έτσι θα έχετε κέρδος ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος.

Surebets και Arbitrage Betting. Μπορείς να μάθεις τα πάντα γύρω από το σίγουρο κέρδος στο στοίχημα, χάρις στον οδηγό της έμπειρης ομάδας του Bookmakers, για το πως μπορείς να κάνεις arbitrage στο στοίχημα.

Βασική στρατηγική στο Live Betting

Η χρυσή στρατηγική στο Live Βetting είναι να προβλέπετε τι θα γίνει και να τοποθετείτε το στοίχημά σας λίγα δευτερόλεπτα πριν αυτό γίνει, για να παίρνετε πάντα την μεγαλύτερη απόδοση. Μόνο που αυτή η στρατηγική απλά… δεν υπάρχει. Ο παίκτης δεν είναι ούτε χαρτορίχτρα, ούτε καφετζού να προσπαθήσει να προβλέψει το μέλλον. Εκτιμά πιθανότητες με προσφερόμενες αποδόσεις. Γι’ αυτό και καταλήξαμε στις συγκεκριμένες πέντε στρατηγικές, που αν εφαρμοστούν μακροπρόθεσμα φέρνουν κέρδος.

editⅠ. Στοίχημα κόντρα στο μομέντουμ.
Ⅱ. Ποντάρισμα σε γηπεδούχο που χάνει.
Ⅲ. Χρήματα στο under σε ματς με πολλά γκολ.
Ⅳ. Στοίχημα εναντίον «δημοφιλούς» φαβορί.
Ⅴ. Γκολ στα τελευταία λεπτά.

➥ Στοίχημα κόντρα στο μομέντουμ

Πόσες φορές κατά τη διάρκεια ενός ματς διαψεύδεται η εικόνα του αγώνα; Π.χ. μια ομάδα που είναι συνεχώς στην επίθεση και πιέζει τελικά όχι μόνο να μην σκοράρει, αλλά να δέχεται γκολ; Η πιο λογική συμβουλή είναι να ακολουθείτε αυτό που βλέπετε, την ομάδα που πιέζει να τα καταφέρει τελικά. Η πιο κερδοφόρα, όμως, είναι να παίξετε ΕΝΑΝΤΙΟΝ της. Κι αυτό, διότι η απόδοση διαμορφώνεται ανάλογα με τον τζίρο.

Μελέτη Περίπτωσης

Οι pre-game αποδόσεις ενός ματς είναι 1.57-3.80-6.00. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους η γηπεδούχος πιέζει, όμως δεν τα καταφέρνει να σκοράρει, στο ημίχρονο και με το σκορ 0-0 οι αποδόσεις θα έχουν διαμορφωθεί περίπου στο 1.80-2.30-11.00.

Η απόδοση του άσου θα έχει ανέβει μεν, αλλά «ελεγχόμενα», δεδομένου ότι πιέζεται από τα χρήματα που πέφτουν πάνω του, ως το πιο «λογικό» να συμβεί. Επειδή η απόδοση της ισοπαλίας (ως του αποτελέσματος που ισχύει εκείνη τη στιγμή) πέφτει, ο μπουκ προτιμά να εκτοξεύσει την απόδοση του διπλού σχεδόν στη διπλάσια από την αρχική, χωρίς να έχει αλλάξει το σκορ.

Ποντάρετε, λοιπόν, εκεί και αν προηγηθεί η φιλοξενούμενη δεν χρειάζεται καν να περιμένετε το τελικό σκορ, κάνετε cash-out και κατοχυρώνετε το (μεγάλο) κέρδος σας.

➥ Ποντάρισμα σε γηπεδούχο που χάνει

Εννοείται, βέβαια, ο γηπεδούχος να είναι φαβορί στις pre-game αποδόσεις. Αν, μάλιστα, είναι φαβορί του 1.80-2.00 ακόμα καλύτερα. Αν βρεθεί πίσω στο σκορ, αυτομάτως οι αποδόσεις αντιστρέφονται και η φιλοξενούμενη γίνεται φαβορί.

Αν δεν επιθυμείτε να ρισκάρετε πολύ και να παίξετε την πλήρη ανατροπή, μπορείτε να παίξετε live ασιατικό στοίχημα. Με την αντιστροφή των αποδόσεων το ασιατικό line της γηπεδούχου θα βρίσκεται στο -0,25. Αυτό σημαίνει ότι αν παίξετε και το σκορ διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα (νίκη με ένα γκολ διαφορά για την φιλοξενούμενη) θα χάσετε το μισό ποσό απ’ αυτό που ποντάρατε. Αν η γηπεδούχος ισοφαρίσει έστω, θα πάρετε όλο το στοίχημά σας. Χάνετε όλο το ποσό μόνο στην περίπτωση που η φιλοξενούμενη νικήσει με δύο γκολ διαφορά και πάνω.

Με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού ποντάρετε στην αντίδραση της κατά τεκμήριο καλύτερης ομάδας και αν αυτή ηττηθεί, το πιθανότερο είναι να γίνει με ένα γκολ διαφορά. Μακροπρόθεσμα έχετε μεγάλο κέρδος, επειδή ακόμα και σε περίπτωση ήττας με ένα γκολ διαφορά χάνετε τα μισά.

Για ασιατικό στοίχημα με χάντικαπ νίκης σε αγώνες ποδοσφαίρου, ο BookSpy επιλέγει την Bet365 που έχει το μεγαλύτερη πλήθος σε όρια, ανάμεσα στις υπόλοιπες στοιχηματικές.

➥ Χρήματα στο under σε ματς με πολλά γκολ

Ακόμα μια στρατηγική που πάει κόντρα στο ρεύμα. Αν π.χ. σ’ ένα ματς το βασικό line για το over/under είναι το «κλασικό» 2,5 γκολ και σημειωθούν τρία γκολ στα πρώτα 20-30 λεπτά, αυτομάτως πολλοί προεξοφλούν ότι ο ρυθμός των τερμάτων θα εξακολουθήσει αμείωτος. Το line στο live στοίχημα για το over/under μπορεί να φτάσει στα 5,5 γκολ εκείνη τη στιγμή, δηλαδή θα πρέπει να σημειωθούν άλλα τρία γκολ για να επαληθευτεί το over.

Σ’ εκείνο το σημείο είναι πολύ πιο προσοδοφόρο να παίξετε under 5,5 γκολ, θεωρώντας ότι οι ομάδες θα «ηρεμήσουν» και θα αλληλοεξουδετερωθούν. Αν, μάλιστα, θέλετε να ρισκάρετε και παραπάνω, μπορείτε να παίξετε και under 4,5 γκολ σε πολύ καλύτερη απόδοση και απλά να περιμένετε να μην σημειωθεί πάνω από ένα γκολ από εκεί και πέρα. Στο συγκεκριμένο στοίχημα υπάρχει και το όπλο του cash-out, αν υπάρξει ένα ικανό διάστημα (περίπου 30’) χωρίς σκοράρισμα.

Το Cash Out είναι ένα χρήσιμο “εργαλείο” στα χέρια του παίχτη, αν μάθει να το χρησιμοποιεί σωστά. Στο Bookmakers έχουμε μεριμνήσει για αυτό κι έχουμε ετοιμάσει τον κορυφαίο οδηγό της αγοράς για την σωστή στρατηγική του Cash Out.

➥ Στοίχημα εναντίον «δημοφιλούς» φαβορί

live στοίχημαΑν παρακολουθείτε την διαδικασία διαμόρφωσης των αποδόσεων σε ματς πολύ δημοφιλών ομάδων, κυρίως από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, θα διαπιστώσετε ότι πολλές φορές η απόδοσή τους μένει ίδια (ή και μειώνεται ακόμα) ενώ το σκορ συνεχίζει να παραμένει ισόπαλο! Αυτό συμβαίνει διότι συνεχίζουν να «φορτώνονται» κυρίως από… συναισθηματικά πονταρίσματα, παικτών στην πλειοψηφία τους άπειρων που σκέφτονται απλά, ότι η ομάδα τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα καταφέρει να προηγηθεί.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ανέβει σε παράλογα επίπεδα (όπως αναλύσαμε και προηγουμένως, στη στρατηγική «στοίχημα κόντρα στο μομέντουμ») η απόδοση της άλλης ομάδας, χωρίς συγκεκριμένο αγωνιστικό λόγο. Εκεί ακριβώς δημιουργείται η αξία που πρέπει να κυνηγήσετε.

➥ Γκολ στα τελευταία λεπτά (Late Goals)

Όσο μειώνεται ο χρόνος διάρκειας του ματς, τόσο μεγαλώνει η απόδοση. Η επίτευξη ενός τέρματος στο τελευταίο δεκάλεπτο (το οποίο μπορεί να μεταβληθεί σε… τέταρτο, με τις καθυστερήσεις) μπορεί να πληρώνει υπέρογκα σε σχέση με την πιθανότητα. Ο μπουκ δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, οφείλει να κατεβάζει την live απόδοση του under μέχρι… μηδενισμού, κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αντίστοιχα να ανεβαίνει το over.

Αν επιλέξετε, λοιπόν, ισόπαλα παιχνίδια στα οποία η μία ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη και πιέζει ή, σε κάθε περίπτωση, παιχνίδια που τουλάχιστον η μία ομάδα κυνηγάει το γκολ, έχετε πολλές πιθανότητες να πετύχετε, και μάλιστα σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις. Αν, μάλιστα, ρισκάρετε και περιμένετε ένα-δύο λεπτά (π.χ. παίξετε στο 83’-85’) τότε μπορεί η απόδοση να είναι και διπλάσια απ’ αυτή που προσφερόταν στο 80’.

Κίνδυνοι που υπάρχουν στο Live στοίχημα

Θα ήταν ατελές ένα άρθρο για το live betting και τις στρατηγικές του χωρίς να επισημαίνει τους κινδύνους που προκύπτουν απ’ αυτή την ενασχόληση. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό είδος παιχνιδιού, που χρειάζεται ειδικούς χειρισμούς. Πρώτος απ’ όλους, να γνωρίζετε με τι έχετε να κάνετε.

Η δράση, η εξέλιξη και η συνεχής ροή των αγώνων είναι τέτοια, που ένα χαμένο στοίχημα μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε λάθη. Ο παίκτης δεν είναι ρομπότ, αν και το σωστό είναι να λειτουργεί χωρίς συναίσθημα.

Η συνεχής χρονικά ενασχόληση εκτινάσσει την αδρεναλίνη, το παιχνίδι σε «ρουφάει» και τότε μπορεί πραγματικά να χαθεί κάθε έλεγχος. Το τζογάρισμα σε live betting μπορεί να μην γίνεται για κέρδος, αλλά να γίνει αυτοσκοπός και εμμονή.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να κλειδώσετε τον εγωισμό σας στη… ντουλάπα! Όταν ποντάρετε live σ’ ένα ματς και το χάνετε, το χειρότερο είναι να επιμένετε στην αρχική σας σκέψη και να ποντάρετε πολλές φορές στο ίδιο παιχνίδι.

Ποια είναι -συνολικά- η άποψη του Bookmakers Team για το Live Στοίχημα

✔️ Αν έχετε εμπιστοσύνη στην αυτοκυριαρχία σας και ποντάρετε κυρίως για το κέρδος και όχι για τη χαρά του παιχνιδιού, τότε το live betting είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας.

✔️ Μπορείτε να βρείτε πολύ πιο εύκολα αποδόσεις που αξίζουν και με μεθοδικό παιχνίδι (αν ακολουθήσετε τις συμβουλές και τις στρατηγικές που διαβάσατε) να φτάσετε στο μακροχρόνιο κέρδος.

✔️  Αν θέλετε μακροπρόθεσμα να βγείτε κερδισμένοι από το live στοίχημα, απαιτείται απόλυτη σοβαρότητα και μελέτη κατά την επιλογή των πονταρισμάτων σας.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.6/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
8.9/10
  • Παγκόσμιο brand από το 1998
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
8.3/10
  • Ποικιλία σε combos & ασιατικά
  • Live Streaming* από το κινητό
  • Πολύ γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9/10
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ