Πως θα γίνει η ανάληψη από την 2winbet για ποσά μικρότερα των 100€

unnamedΗ 2winbet αποχώρησε, ωστόσο τις τελευταίες ώρες δημιουργήθηκε μία αναστάτωση καθώς οι παίκτες που είχαν στο λογαριασμό τους χρηματικά ποσά μικρότερα των 100€ δεν μπορούσαν να προχωρήσουν σε ανάληψη. Η λύση ήρθε από την GLB GmbH, κάτω από την άδεια της οποίας λειτουργούσε η 2winbet στην Ελλάδα.  Τώρα, μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματα σας στη Goalbet ακολουθώντας την εξής διαδικασία:

  1. Πατήστε εδώ και δημιουργήστε ένα λογαριασμό στη Goalbet
  2. Ταυτοποιήστε το λογαριασμό σας στην Goalbet στέλνοντας στο [email protected] ενα έγχρωμο φωτοαντίγραφο τις ταυτότητας σας και ένα λογαριασμό ΔΕΚΟ που να είναι στο όνομα σας και να έχει εκδοθεί εντός του τελευταίου τριμήνου. Επίσης, μπορείτε να  τα ανεβάσετε πηγαίνοντας στο πεδίο “Λογαριασμός” και επιλέγοντας  «Φόρτωση προσωπικών εγγράφων».
  3. Τέλος, στείλτε το username του λογαριασμού στη Goalbet στο [email protected] για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Αναλυτικά το e-mail που απέστειλε η πλατφόρμα:

Το υπόλοιπό σας στην πλατφόρμα μας είναι κάτω από 100€ και δεν μπορείτε να αιτηθείτε αίτημα ανάληψης.
Για την δική σας εξυπηρέτηση παρακαλούμε κάνετε την εγγραφή σας στην goalbet μέσω του συνδέσμου https://www.goalbetint.com και θα σας μεταφέρουμε το υπόλοιπό των χρημάτων σας.

Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή, καθώς επίσης και την ταυτοποίηση σας, στείλετε μας email στο [email protected] με το username σας στην goalbet για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Σχόλια